Direct contact: 06 44219485
Of ga naar ons contactformulier

Nieuws

Geplaatst op: 22-10-2019

Uitnodiging 12 november Docent in Bedrijf

 ‘Hoe vinden docenten en ondernemers elkaar?’

Hierbij nodigen wij ondernemers uit Amersfoort uit voor alweer de vijfde editie van ‘Docent in Bedrijf’, één van de twee grote evenementen van de Werkgroep Onderwijs & Arbeidsmarkt. De centrale vraag ‘Hoe vinden docenten en ondernemers elkaar?’ komt uitgebreid aan de orde tijdens bedrijfsbezoeken aan mooie Amersfoortse bedrijven én tijdens het aansluitende Diner Pensant.

Op 12 november, vanaf 15.00 uur, kun je – samen met docenten van diverse Amersfoortse scholen – een kijkje nemen in de keuken van één van deze bedrijven:

  • Newasco de Hoop
  • Pot Verhuizingen/Logistiek
  • Pon Dealer Amersfoort Volkswagen
  • Wilco Printing & Binding
  • Mercuur’s Catering & Events
  • Sportcomplex Amerena

Om 17.00 uur verzamelen we ons in de eetzaal van ROC Midden Nederland, waarna wethouder Fatma Koşer Kaya het avondprogramma opent. Om 17.30 uur gaan we aan tafel, in de vorm van een speciaal Diner Pensant, en buigen we ons over bovengenoemd thema. Op de menukaart staan niet alleen heerlijke gerechten, maar ook prikkelende vragen…

Het programma in vogelvlucht:

15.00 – 16.45 uur bedrijfsbezoek

17.00 – 17.30 uur inloop avondprogramma, opening door wethouder Fatma Koşer Kaya

17.30 – 19.35 uur Diner Pensant

19.35 – 20.15 uur afsluiting en borrel

Er zijn geen kosten verbonden aan dit dynamische netwerkevenement. Voor meer informatie en aanmelding: https://www.werkgroeponderwijs-arbeidsmarkt.nl

Docent in Bedrijf is een initiatief van de Werkgroep Onderwijs & Arbeidsmarkt, waarin vertegenwoordigd zijn: de bedrijvenverenigingen VAB, VAO, AWest, De Hoef3.0 en meerdere onderwijsinstellingen, zoals PRO33, Hoornbeeck College, MBO Amersfoort, ROC Midden Nederland, ’t Atrium en Hogeschool Utrecht. Matchpoint is voor de Werkgroep projectleider.

Wij ontmoeten je graag tijdens Docent in Bedrijf!

Ervaringen

Ieder kwartaal op de hoogte van wat er speelt bij Matchpoint?
Inschrijven voor de nieuwsbrief
Matchpoint Amersfoort