Direct contact: 06 44219485
Of ga naar ons contactformulier

Ondernemers

Track The Talent

GastvrijJongeren hebben niet altijd een goed beeld van wat ze zelf willen of kunnen en hoe de arbeidsmarkt eruit ziet. Hierdoor stoppen veel leerlingen van het middelbaar beroepsonderwijs vroegtijdig met hun studie. En dat is jammer, want laaggeschoolde jongeren vinden moeilijk een baan, stageplek of leerwerkplek. Als ondernemer kunt u deze jongeren helpen bij hun toekomst door eens workshop aan te bieden of een bedrijfsbezoek te organiseren. Zo krijgen zij een beter beeld van zichzelf en wat er allemaal mogelijk is binnen verschillende werkvelden. Matchpoint heeft hiervoor Track the Talent Amersfoort opgezet samen met ROC Midden-Nederland en MBO Amersfoort.

De afgelopen jaren hebben via Track The Talent honderden jongeren in het kader van hun heroriëntatietraject een bezoek gebracht aan bedrijven in Amersfoort. Het netwerk Zinvol zaken doen helpt zo mee schooluitval tegen te gaan.

Heeft u deze jongeren ook iets te bieden? Laat u inspireren

Jongeren bij Adviestalent

–       Jongeren aan het werk bij restaurant first class

–       Workshop TTT uitzendbureau Doorstroom

Track the Talent wordt mogelijk gemaakt door

Logo gemeente Amersfoort kleur

Vsbfonds logo

“Het was mooi dat er verschillende workshops waren georganiseerd! De studenten hebben zo'n zinvolle dag gehad vandaag. Ze hebben echt een beeld gekregen van de wereld van de bouw”
Ilse Nederhoff, Stagiair I4U

Ervaringen

Ieder kwartaal op de hoogte van wat er speelt bij Matchpoint?
Inschrijven voor de nieuwsbrief
Matchpoint Amersfoort