Direct contact: 06 44219485
Of ga naar ons contactformulier

Nieuws

Doe mee! De 3e zaterdag in september: World Clean Up Day Amersfoort

Geplaatst op: 10-07-2019

Zaterdag 21 september is het World CleanUp Day. Een wereldwijde campagne dag waarbij in meer dan 168 landen ruim 35 miljoen mensen de strijd aangaan met zwerfafval. Ook in Amersfoort!

 

 

 

 

 

 

21 september gaan we in Amersfoort weer gewapend met prikstok en vuilniszak de wijk in, de straat en het water op. Het liefst vanuit nog veel meer locaties, met nog veel meer mensen.

Doe mee door op zaterdag 21 september tussen 10.00 en 17.00 uur 1 uurtje de omgeving van uw bedrijf of woning, uw straat of wijk op te ruimen,

of u aan te sluiten bij een van de vele andere schoonmaakacties in de stad. U kunt ook deze informatie over de World Clean Up Day delen via uw social media, wijkapp, nieuwsbrief etc, zodat nog meer mensen bekend zijn met de actie.

Vorig jaar gingen tijdens de World Cleanup Day meer dan 300 Amersfoorters aan de slag. Met sloepen, roeiboten en kano’s werden de Eemhaven en de Eem schoongemaakt. Al suppendwerden de waterwegen van Vathorst schoongeveegd en ook rondom Winkelcentrum Emiclaer werden door jong en oud de handen uit de mouwen gestoken. Bekijk op de website https://www.worldcleanupday033.nl een terugblik van vorig jaar.

Uw organisatie doet toch ook mee? Laten we die dag met elkaar Amersfoort schoonmaken! We horen graag hoe we u daarbij kunnen helpen en brengen u graag in contact met andere teams bij u in de wijk.

MEER INFORMATIE

Saskia van Dijk / s.vandijk@matchpointamersfoort.nl / 06 442 19 485

www.worldcleanupday033.nl| team@worldcleanupday033.nl

AANMELDEN

Doet u mee met de WorldCleanUpday033? Meld dan uw activiteit aan op www.worldcleanupday033.nl/ikdoemee.

WorldCleanUpDay033 is een initiatief van Matchpoint Zinvol zaken doen, JCI, Rotary Young Ambition en wordt ondersteund door Gemeente Amersfoort en een groot aantal betrokken ondernemers. 

Ervaringen

Ieder kwartaal op de hoogte van wat er speelt bij Matchpoint?
Inschrijven voor de nieuwsbrief
Matchpoint Amersfoort