Direct contact: 06 44219485
Of ga naar ons contactformulier

Doe mee

Matchpoint voor ondernemers

Een ondernemer die zinvol zaken doet is van betekenis voor Amersfoort. Als Matchpoint zijn we daarom ook graag van betekenis voor u. Matchpoint biedt u de mogelijkheid uw maatschappelijke betrokkenheid concreet vorm te geven.

Netwerk Zinvol zaken doen

U krijgt via het lidmaatschap van Matchpoint daarnaast toegang tot ons uitgebreide netwerk van bedrijven en maatschappelijke organisaties: het netwerk Zinvol zaken doen.

In ons netwerk van betrokken ondernemers zitten veel eindbeslissers die Amersfoort een warm hart toedragen. Wij merken dat er naast de sociale matches ook zakelijke matches worden gemaakt. Of zoals één van onze investeerders zegt: “Het is niet de reden om me bij Matchpoint aan te sluiten, maar het feit dat ik door Matchpoint een aantal nieuwe klanten/opdrachtgevers heb aangesloten is wel een prachtig bijproduct.”

Als bedrijf kunt u zich op verschillende manieren verbinden aan Matchpoint: als Founder, Sociaal aandeelhouder, Maatschappelijke Ondernemer (voor zelfstandig ondernemers), Matchpoint Family, Gastvrij voor Horeca of Vriend. Eerst een keer een ervaring opdoen met maatschappelijke inzet? Dat kan uiteraard ook, gewoon op offertebasis. Ontdek wat bij uw organisatie past!

Wat u ook kiest, wij bieden u altijd een ontmoeting met het kwetsbare en vaak onzichtbare deel van de samenleving en daarmee een bijzondere maatschappelijke beleving.

Wilt u liever een persoonlijk gesprek om te zien wat het beste bij u past? Ook dat kan. We komen graag bij u langs.

“Matchpoint zorgt voor verbinding tussen bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties.”
Lisanne van de Weerdhof, L’eliXXor

Ervaringen

Ieder kwartaal op de hoogte van wat er speelt bij Matchpoint?
Inschrijven voor de nieuwsbrief
Matchpoint Amersfoort