Direct contact: 06 44219485
Of ga naar ons contactformulier

Ervaringen

Reacties match Stater & Eemlandhoeve

Medewerker Stater

  • Ik vond het leuk om samen met collega’s de handen uit de mouwen te steken voor het goede doel. Geslaagde middag!
  • Ik vond het helemaal geweldig. Een keer wat anders dan achter mijn bureautje tikken, maar lekker op het platteland aan de slag. Heerlijk weer en vriendelijke begeleiders. Voor mij voor herhaling vatbaar. Een erg leuk ontspannen uitje en toch je bijdrage leveren aan de maatschappij. Goed geregeld topper!
  • Geweldig voor de teamspirit. Genoten van een dagje maatschappelijk verantwoord doen onder werktijd met een deel van het team!
  • Wat mij betreft zeer geslaagd. Naast dat het erg gezellig was met de collega’s vond ik het leuk om een bijdrage te kunnen leveren aan de boerderij in Leusden. Het was mooi te zien hoeveel vrijwilligers de boerderij ondersteunen. Er werd verder ook nog eens goed voor ons gezorgd. Top dus!
  • Het was erg leuk, een mooie boerderij op een prachtige plek. Een mooi initiatief wat ze daar doen. Het weer was prachtig zodat het heerlijk was om buiten te zijn.
  • Ik vond het geweldig om in de vrije natuur volop aan het werk te zijn samen met collega’s. Het was erg goed voor mijn bewustwording dat we de boeren moeten waarderen/respecteren binnen deze samenleving. Dat deze mensen zorgen voor één van de belangrijkste voedselproducten op aarde. Zo sta je er dagelijks natuurlijk niet bij stil. Ik vond het erg leuk allemaal en ik zou zomaar nog ‘ns een keer naar Eemlandhoeve willen gaan of een ander MVO uitje willen meemaken.
  • Het weer was heerlijk, de locatie prachtig en het gezelschap vrolijk en gezellig!!!! Kortom, voor herhaling vatbaar.
  • Ik vond het erg leuk, dit komt voornamelijk doordat ik erg gelachen heb met iedereen en het door het weer goed vertoeven was buiten. Daarnaast vond ik het leuk om buiten met je handen bezig te zijn, een heel contrast met ons dagelijks werk.
Ieder kwartaal op de hoogte van wat er speelt bij Matchpoint?
Inschrijven voor de nieuwsbrief
Matchpoint Amersfoort