Direct contact: 06 44219485
Of ga naar ons contactformulier

Bestuur

Het bestuur van stichting Matchpoint zinvol zaken doen is een afspiegeling van het brede veld waarin Matchpoint werkzaam is (bedrijfsleven, maatschappelijke organisaties, overheid en onderwijsinstellingen).

Leden van het Bestuur

Dorine van Lommen, directeur woningcorporatie Portaal

Marc van Leeuwen, managing partner Twynstra Gudde

“Samenwerking met Matchpoint in het maatschappelijke veld levert naast inspiratie ook toegang tot een netwerk van ondernemers die betrokken zijn bij de stad Amersfoort.”

Paul Lomans, directeur Lomans Amersfoort

“Matchpoint verbindt je met mensen die je recht in het hart raken. De glimlach van een bewoner van de Horizon, de kunst van iemand die blind is of jongeren die weer geïnspireerd raken op weg naar hun juiste opleiding”.

Jeroen Osendarp, architect-partner AG Nova Architecten B.V.

“Juist in een tijd waar mensen, onderwijsinstellingen en bedrijven een financiële stap terug moeten zetten, is het van belang dat er aandacht is voor de meerwaarde van maatschappelijk ondernemen. Matchpoint vervult als verbindende partij hierin een onmisbare schakel. Want op het moment dat wordt ervaren dat maatschappelijk ondernemen niet alleen heel inspirerend is, maar ook concurrerend, wordt het een vanzelfsprekend onderdeel van een bedrijfsvoering. En zo wordt de stap terug, een sprong voorwaarts.”

Wim van Rooijen, ondernemer, trendverkenner, innovatieversneller en spreker

“De wereld om je heen verandert niet door wat je vindt, denkt of zegt, maar door wat je doet en welk voorbeeld je geeft.”

Ervaringen

Ieder kwartaal op de hoogte van wat er speelt bij Matchpoint?
Inschrijven voor de nieuwsbrief
Matchpoint Amersfoort