Direct contact: 06 44219485
Of ga naar ons contactformulier

Ondernemers

Matchpoint voor ondernemers

Een ondernemer die zinvol zaken doet is van betekenis voor Amersfoort.

Wilt u als ondernemer zinvol zaken doen? En wilt u van betekenis zijn voor Amersfoort? Dan zijn wij graag van betekenis voor u! Matchpoint helpt u om uw maatschappelijke betrokkenheid concreet vorm te geven. Voor welke invulling of sociale match u ook kiest, wij bieden u altijd een ontmoeting met het kwetsbare en vaak onzichtbare deel van de samenleving.

Netwerk Zinvol zaken doen

Door met ons samen te werken, heeft u ook meteen toegang tot ons netwerk Zinvol zaken doen, met circa 90 bedrijven en 70 maatschappelijke organisaties. Dit netwerk telt veel eindbeslissers die Amersfoort een warm hart toedragen. Naast sociale matches ontstaan ook zakelijke matches. Eén van onze investeerders zegt:

“Het is niet de reden om me bij Matchpoint aan te sluiten, maar dat ik door Matchpoint een aantal nieuwe klanten/opdrachtgevers heb gekregen, is wel een prachtig bijproduct.”

 

U kunt u zich op verschillende manieren verbinden aan Matchpoint: als Founder, Sociaal aandeelhouderMaatschappelijk Ondernemer (voor zelfstandig ondernemers), Matchpoint Family, Gastvrij voor Horeca of Vriend. Wilt u incidenteel met ons samenwerken? Dat kan uiteraard ook, gewoon op offertebasis.

Wilt u een persoonlijk gesprek om te zien wat het beste bij u past? Neem contact met ons op.

Ondernemer

Onze diensten

Professioneel, klant- en resultaatgericht, kostendekkend en zonder winstoogmerk

Matches

Een selectie van mogelijke maatschappelijke teamuitjes

Onze Founders

Als Founder bent u onmisbaar voor Matchpoint en zet u uw bedrijf als maatschappelijk betrokken organisatie op de kaart. Al uw inzet via Matchpoint heeft direct een maatschappelijke meerwaarde voor de regio Amersfoort.

Ervaringen

Ieder kwartaal op de hoogte van wat er speelt bij Matchpoint?
Inschrijven voor de nieuwsbrief
Matchpoint Amersfoort